Krols en uit logeren

Afgelopen zondag was Nina weer krols. Het "feest" begon 's nachts al, dus ze heeft me een vrijwel slapeloze nacht bezorgd. Ik nam de volgendedag contact op met Monique, en we spraken af dat Nina op maandag 7 januari naar Opmeer zou komen.

De rit daar naartoe verliep boven verwachting goed. Ninahoudt niet zo van autorijden, en doorgaans is een ritje naar de dierenarts van hooguit tien minuten voor haar al een beproeving. Natuurlijk heeft ze wel laten weten het niet leuk te vinden in de auto, maarze vond het ook welinteressant om naar buiten te kijken.

Eenmaal gearriveerd volgde de kennismaking met Ryan. Dielag rustig te wachten op de dingen die komen gingen. Toen de reismand open ging en Nina haar kopje naar buiten stak, kwam Ryanvoorzichtig bij haar kijken. Nina reageerde daar heel goed op, er werd belangstellend gesnuffeld. Ik heb Nina dus met een gerust hart achtergelaten.

Bij thuiskomst werd ik begroet door Jonna. Dat Nina er niet bij was, daar was ze niet zo blij mee. Tot vier keer toe is ze in de gang gaan kijken of haar vriendinnetje er echt niet was, en volgens mij mist ze haar echt, want toen ik thuiskwam van mijn werk werd ik enthousiaster dan anders begroet.

En ik geef toe: ik mis haar ook. Maar hetis maar voor een paar dagen, komende vrijdag kan ik haar gelukkig weer gaan ophalen.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie