Afwachten...

We zijn weer een week verder. Aan Nina merk ik (helaas :) ) nog niet zoveel. Ze eet meer natvoer, maar dat komt omdat ik haar meer natvoer te eten geef dan normaal, dus dat zegt niet zoveel. Droge brokjes wil ze niet echt eten, hoewel ik haar 's nachts een keer "betrapte" dus ze eet ze wel, maar volgens mij alleen als het niet anders kan. Vanmiddag heb ik Nina gewogen en ze is de afgelopen week wel lekker aangekomen, ze zit nu op 3330 gram, 3 ons meer dan vorige week vrijdag.

Het gaat verder prima met haar, en de dames waren een dag of twee nadat Nina thuiskwam ook weer gewoon dikke vriendinnen zoals voorheen.

Hoewel er dus nog niets zeker is, heb ik op mijn werk maar alvast gemeld dat ik de week van 10 maart verlof neem, want als Nina zwanger is dangaat ze in die week bevallen. Ik heb me al vaak gelukkig geprezen dat ik een flexibele werkgever heb, maar nu komt dat natuurlijk helemaal goed van pas. Mijn directeur vindt het net zo leuk als ik dat er misschien kittens komen, dus ik krijg alle medewerking ( Dank je wel Elone :) ). Maar natuurlijk blijf ik me net zo verantwoordelijk voor mijn werk voelen als nu.

Dus kijk niet gek op als ik straks tussen de kittens achter mijn laptop een verslag van een vergadering zit uit te werken :)

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie