Nina en Harald

Eindelijk was het zover: Nina werd vorige week weer krols en deze keer kwam Harald bij haar logeren. Het kwam beter uit om de dekking hier te doen, en dat vind ik natuurlijk ook wel leuk om eens mee te maken. De "rommelkamer" werd omgetoverd tot "katerkamer" en afgelopen vrijdag heb ik samen met een collega Harald opgehaald. Hij vond de rit in de auto prima, ondanks de file, hij had het best naar zijn zin met naar buiten kijken. Ik heb hem na aankomst direct naar de katerkamer gebracht. Eerst Nina's nagels nog even snel geknipt, en daarna heb ik Harald en Nina aan elkaar voorgesteld. Nina was in eerste instantie niet zo gecharmeerd van haar beoogde minnaar. Grommen en blazen was alles wat ze deed. 

Harald lag haar vanaf een afstandje te bekijken, dichterbij kwam hij wijselijk niet. Maar hij was wel relaxed, lag met z'n oogjes half dicht geknepen af te wachten, alsof hij dacht "Meid, maak je niet zo druk, ik vreet je niet op, althans, niet gelijk". 

Ik besloot Nina en Harald alleen te laten, zodat ze aan elkaar konden wennen, hopend dat Nina de "indringer" toch zou accepteren als partner. 

Björn en Jonna moeten gedurende de logeerpartij van Harald in de woonkamer blijven. De katers aan elkaar voorstellen leek me geen goed idee. Ze hebben elkaar wel gezien, door de ruit van de kamerdeur, maar daar blijft het bij. En op deze manier kan ik zowel Nina en Harald als Jonna en Björn af en toe de ruimte geven door even hun deur open te zetten. 

Toen Nina 's avonds laat nog steeds voortdurend aan de deur krabde en miauwde dat ze naar buiten wilde, en tegen Harald alleen maar gromde en blies, begon ik te vrezen dat het hele plan zou mislukken. 

Gelukkig heb ik Nina niet bij Harald weggehaald, want later die nacht werd ik gewekt door een hels kabaal. Ik spurtte mijn bed uit om te zien wat er aan de hand was: Knallende bonje, of toch een dekking? Ik trof een hevig rollende Nina aan, en Harald die tevreden gromgeluidjes maakte. Je zag 'm bijna denken: Ziezo, heb ik toch m'n zin gekregen! Ook gisteren en vandaag heeft Harald Nina nog diverse keren gedekt. Morgen gaat hij weer terug naar huis, en dan wordt het afwachten of zijn bezoek het gewenste resultaat heeft. Ergens begin november zal duidelijk worden of Nina zwanger is. 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie