Het groeien is begonnen

Volgens de "cat pregnancy calendar" zou Nina vanaf volgende week meer moeten gaan eten vanwege haar zwangerschap. Nou, daar heeft ze maar alvast een voorschot op genomen, want dat meer eten doet ze al vanaf vorige week. Meerdere keren per dag staat ze me in de keuken vragend aan te kijken. 

Ze krijgt de hele dag door natvoer, omdat ze gewoon geen droge brokjes eet. De andere twee profiteren daar ook wel wat van mee, al krijgen die steeds maar een klein hapje en gaat de rest van het zakje of kuipje naar Nina. 
Nina heeft haar "slaapdoos" weer in ere hersteld. Die doos staat in de gang en is voor de stevigheid opgevuld met oude tijdschriften. De vorige zwangerschap heeft ze daar alle weken op gebivakkeerd en nu ligt ze er weer regelmatig. 

Af en toe ravot Nina nog stevig met Björn en hou ik mijn hart vast of het wel goed gaat allemaal. Ik vertrouw er maar op dat Nina zelf het beste weet wat ze wel en niet kan "in haar toestand". 

Nina's buikje begint al wat te bollen, van boven gezien is nu duidelijk zichtbaar dat ze zwanger is. Ik mag haar nu nog wel oppakken voor een knuffel, maar ik weet dat dat er zeer binnenkort niet meer in zit. Wat ik me ook wel kan voorstellen. Maar gelukkig komt ze dan zelf wel regelmatig haar knuffels halen. 

Het gaat dus allemaal prima met de zwangere dame tot nu toe. 

Tot de volgende keer ! 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie