Zwanger zijn

Nina is zo'n beetje halverwege haar zwangerschap en begint al een lekker bol buikje te krijgen. Haar eetlust is niet te stoppen, als het aan haar ligt eet ze de hele dag. Ze is niet meer zo soepel, en wil niet meer stoeien en ravotten met Björn. dat vindt-ie natuurlijk niet leuk, en dus probeert Björn zijn moeder af en toe nog tot een rondje rennen door het huis te verleiden, maar veelsucces heeft hij daar niet meer mee. Nina begint soms bij voorbaat al te brommen als ze Björn ziet aankomen, om hem maar alvast te waarschuwen. Ik vind het wel een beetje zielig, want hij heeft nu niemand meer om mee te spelen, Jonna is nooit zo'n stoeier geweest. Even lekker rennen op de galerij kan natuurlijk nog wel, dus dat doet hij dan ook graag. 

Nina springt nog steeds op de aanrecht, maar het begint haar moeite te kosten. Verder wordt ze wel wat voorzichtiger met het uithalen van rare capriolen. 

Het gaat nog steeds prima met het aanstaande moedertje, ik heb dus verder eigenlijk niet zoveel te melden. 

Om het leefplezier van de katten hier in huis te vergroten, zijn er vorige week twee nieuwe krabpalen gearriveerd. Ze zitten nog in de doos, want de inrichting van de woonkamer moet eerst worden aangepast om plaats te maken voor de nieuwe aanwinsten. Foto's volgen dus nog... 

Tot de volgende keer ! 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie