Oudejaarsdag met de kittens

Vandaag is het Oudejaarsdag, af en toe knalt er al wat vuurwerk. Ik hoop dat Nina rustig blijft als het vanavond echt losbarst. Ze zit wat dat betreft precies aan de verkeerde kant van de flat, namelijk aan de kant waar op het grasveld altijd een flinke lading vuurwerk de lucht in gaat. 

Maar haar naar beneden verhuizen durf ik nog niet aan, want ze doet nog steeds erg lelijk tegen Jonna en Björn. 

Ik heb de afgelopen week de kittens geprobeerd wat bij te voeden met een flesje, omdat Bente wat achterblijft in haar groei. Ze groeit wel, dus wat dat betreft maak ik me niet echt zorgen. Het flessen ging redelijk, al verdween de helft van de inhoud van het flesje uiteindelijk in de buik van Nina. Maar dat is niet zo erg, zij kan wat extra voeding wel gebruiken nu ze vijf kittens moet voeden die steeds meer gaan drinken. 

Op zich gaat het goed nu met Nina en de kittens op de slaapkamer. Het is een kwestie van goed opletten met deuren open en vooral dicht doen. Zolang ik Nina maar uit de buurt houd van Björn en Jonna is er niks aan de hand. Björn en Jonna hebben al snel de vrede weer getekend, dus die twee samen gaat prima. 

Hopelijk kunnen Nina en haar kittens binnenkort weer naar beneden verhuizen. Zodra de kleintjes wat gaan rondkruipen hebben ze immers meer ruimte nodig den de kraamdoos, en die is er niet in de slaapkamer. Als het echt niet gaat, dan zal ik de andere twee volwassenen naar boven moeten doen totdat ze weer normaal met elkaar om kunnen gaan. 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie