09-09-2018: Een berichtje uit Casa Jarinina

Hier weer een update uit Casa Jarinina. 4

Met de kittens van Ella, inmiddels 5 weken oud, gaat alles voorspoedig. Ze krijgen sinds een paar dagen vast voer en dat hebben ze razendsnel opgepikt. Ze weten het kattenbakje te vinden en daar zijn de eerste stevige vers vlees drolletjes al in gedeponeerd. Ze beginnen steeds meer te klimmen en te spelen. Het worden echte katjes. Ik denk erover om ze andere namen te geven. Na het overlijden van Mary en Michael is het theme Three Man and a Baby natuurlijk niet meer zo van toepassing.Hun stambomen zijn nog niet aangevraagd, dus ik kan er nog even over nadenken.

De kittens van Kjaere bljiven me kopzorgen geven. Kleine Richard leek opgeknapt maar toch wil het groeien bij hem nog niet vlotten. Dus ik blijf hem maar lekkere hapjes voeren en proberen goed aan het eten te krijgen. Paddy en Emmeline lijken het virus definitief te hebben overwonnen.

Leica is sinds ze afgelopen zaterdag weer thuis kwam nog steeds aan het wennen. Ze is drie maanden weg geweest en dat heeft wel de nodige aanpassingsproblemen veroorzaakt. Ze moet wennen alsof ze een nieuwe kat hier in huis is. Leica is veel boven, maar af en toe waagt ze het om naar beneden te komen en even naar buiten te gaan. 

Verder gaat alles gelukkig gewoon zijn gangetje hier. Als kleine Richie nog eens goed gaat groeien dan kan ik eindelijk weer rustig ademhalen.

 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie