15-09-2018: Nieuwe namen voor Ella's kittens

ik had het al eerder aangekondigd: De twee jongens van Ella krijgen een nieuwe naam. Het thema "Three Man and a Baby" is immers niet meer van toepassing omdat twee van de vier kittens overleden zijn. Wellicht dat ik dit thema nog eens 'in de herhaling' ga doen.

De twee roodwitte mannetjes krijgen namen van Formule 1 coureurs, en wel 2 Scandinaviërs. Eentje rijdt al en tijdje niet meer, de andere op dit moment nog wel.

 Peter gaat Kimi hetn, naar Kimi Räikkonen. Jack wordt omgedoopt in Mika, vernoemd naar Mika Hakkinen.  Met de twee jongsten gaat alles tot nu toe voorspoedig. Ze eten goed, leren veel van de andere drie en zijn bovendine heerlijke knuffels. 

Richard krijgt sinds afgelopen week opnieuw een antibioticakuur omdat hij weer niet wilde groeien. Het blijft aanmodderen met de kittens van Kjaree, want ook Emmeline gaat de laatste dagen weer niet lekker. Aan vaccineren denken we dan ook nog niet, ondanks dat de kittens aankomende week 12 weken oud zijn. Gelukkig is Richard inmiddels alweer goed aangekomen en eet hij als een kleine bootwerker. Vooral rauwe kippendijfilet valt in de smaak, daar valt hij grommend op aan en afpakken is voor eigen risico.

Leica is nog steeds erg terughoudend sinds haar terugkeer nu twee weken geleden. Ze is vooral boven te vinden, en daar heeft ze het op zich wel naar haar zijn. Maar vooral Kjaere heeft het op haar gemunt. Die lijkt op het laatste moment alsnog moedergevoelens te krijgen en de neiging te hebben haar kittens te moeten verdedigen. Gelukkig komt Leica wel bij mij haar knuffels halen en heeft ze aan een paar katten hier wel fijn gezelschap.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie