29-09-2018: Eerste vaccinatie voor Kjaere's kittens

Afgelopen woensdag was het zover: Het drietal van Kjaere mocht mee naar de dierenarts voor hun eerste vaccinatie. Normaal  gesproken krijgen kittens die hier rond de 10 weken, maar omdat deze drie ziek zijn geweest en Richard daardoor een groeiachterstand heeft opgelopen. Maar ze zijn alle drie gezond verklaard en hebben hun prikje gekregn. Ook zijn ze alle 3 voorzien van een micochip, iets waar Richard het niet mee eens was en dat liet hij horen ook. Zo klein als hij is, boos worden kan hij als de beste :-)

De twee roodwitte racemonsters van Ella doen het nog steeds goed. Ze lijken een tikje mee te krijgen van de vaccinatie van hun 3 blauwwitte vriendjes, maar het bleef bij even wat hangerig en een keertje spugen. Hopelijk blijft het met deze twee verder goed gaan en kunnen zij volgens schema worden ingeënt over een paar weken. 

Kirsti logeert momenteel bij cattery Froskeland. Een nestje met haar zat eigenlijk nog niet in de planning. Maar vanwege bijzondere omstandigheden gaan we zien of een zoon van Einar av Froskeland, die bij liefhebbers woont en dus eigenlijk niet voor de fok was voorbestemd, mooie babies met haar kan maken. Hopelijk wordt Kirsti één dezer dagen krols en kunnen we gaan zien of het plan gaat lukken.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie