Het gaat supergoed met alle kittens

Vorige week kwam het er er even niet van om een stukje dagboek te schrijven en ook het plaatsen van nieuwe foto's is er bij ingeschoten. Maar deze week maak ik het goed. Bij alle kittens staan nieuwe foto's, uiteraard weer gemaakt door onze huisfotograaf Petra van Wijk. 

De kittens van Britt mochten vorige week maandag mee naar de dierenarts. Ze zijn voor de eerste keer gevaccineerd en ze hebben hun microchip gekregen. Het hele stel werd goegekeurd door de dierenarts. Het was verbijsterend om te constateren dat kleine Lizzy een kilo woog, terwijl ze de dag ervoor nog onder de 9 ons zat. De kleine dame heeft zich enorm goed hersteld nadat ze zo ziek is geweest. 

Het drietal van Jolie struint sinds 2 weken ook beneden rond. Ze vinden het geweldig en ze stoeien en ravotten wat af met elkaar en met de kittens van Britt die hen uiteraard meteen accepteerden als nieuwe speelkameraadjes. Britt en Jolie ontfermen zich over alle kittens, al zijn de dames niet echt dikke vriendinnen en wordt er soms wt gemopperd over en weer. 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie