Genieten van de ukkies

Inmiddels zijn de kittens van Britt 13 weken oud. De kleintjes van Jolie zijn archt weken. Het gaat met het hele stel prima. Lake van Jolie is een beetje ziek geweest afgelopen week. Hij eet inmiddels weer goed maar was flink afgevallen, dat moet hij nog wel even inhalen natuurlijk. De kittens van Britt hebben inmiddels goed door hoe het luk werkt, regelmatig zitten er een paar in de ren buiten. 

Sinds een paar dagen probeert Oskar weer voorzichtig om beneden te zijn. Britt had hem weggejaagd omdat ze mijn lieve rooie vriendje als bedreiging zag voor haar kittens, een afwijking die ze van haar moeder heeft meegekregen vrees ik. Ozzy woonde dus al wekenlang boven, maar inmiddels probeert hij het weer en het gaat redelijk goed. Echt vrij rondlopen durft hij nog niet, maar hij komt wel weer bij me kroelen en als er natvoer wordt geserveerd zit hij op de hoge krabton te wachten tot ik hem daar zijn bakje geef. 

Jude en Pepper, zonen van Bitt, zijn inmiddels gereserveerd. Ze gaan samen wonen bij een leuk gezin met drie jonge kinderen. Voor Lizzy is interesse getoond uit het buitenland, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen. Maggie is nog op zoek naar nieuw personeel. Van het nestje van Jolie zoeken Lake en Palmer nog een nieuw huis. 

Deze week geen nieuwe foto's van de kittens van Britt, zij veranderen ook niet meer zo hard. Van de jongens van Jolie heb ik zelf wat foto's gemaakt omdat Petra genoot van een lang Pinksterweekend. Deze vind je op de website.

 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie