Een warme week voor de boeg

Het belooft een warme week te worden komende week. Er zijn tropische temperaturen voorspeld. Hopelijk rollen alle katten er goed doorheen. Mijn ervaring is dat het nogal eens wil leiden tot spugen en diarree. En dat zou jammer zijn, want het gaat vooral met de kittens juist zo goed de laatste weken. Lake en Emerson zijn weer lekker aan het groeien fnadat ze een darmvirus opliepen waar ze toch wel even last van hebben gehad.

De kittens van Britt en Ticket zijn afgelopen vrijdag voor de 2e keer ingeënt. De dierenarts was zeer tevreeden, vooral over het feit dat ze lekker waren gegroeid de afgelopen week. Voor Jude en Pepper begint zo onderhand het aftellen, zij verhuizen in het weekend van 6/7 juli naar hun nieuwe huis. Lizzy en Maggie, de twee meiden uit het nest, zijn nog op zoek naar een toekomstig huisje.

Vandaag kreeg ik het bericht dat Lake is gereserveerd. Een beginnend fokker in de VS wil hem graag hebben als toekomstige partner voor haar poes. In de VS is het erg lsatig om aan een Noor met stamboom te komen, zeker als je de wens hebt ermee te fokken. Dat betekent dat ik ergens in oktober opnieuw naar de States zal vleiegen om Lake bij zijn nieuwe personeel af te leveren. Wellicht gaat er nog een tweede kitten mee de oceaan over. 

Petra heeft vorige week weer heel mooie foto's gemaakt. Ik zal zien of het komende dagen lukt om die nog op de website te zetten. 

 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie