1-9-2019: De laatste weken met de kittens van Jolie en nieuwe plannen

Afgelopen vrijdag mochten Palmer en Emerson 's morgens in alle vroegte mee naar de dierenarts. Ze werden allebei gecastreerd. Beide heren hebben deze voor katers kleine ingreep prima doorstaan. Toen ik ze 's middags ging ophalen had ik ook broer Lake bij me. Hij gaat begin oktober samen met Palmer naar de VS. Zij kregen daarom allebei een rabiës vaccinatie. Omdat Lake bij een fokker gaat wonen is hij uiteraard niet gecastreerd. 

Emerson verhuist volgende week naar Rotterdam, daar wordt hij hopelijk snel vriendjes met Kromo oftewel Jarinina's Sander, zoon van Jenna uit 2015.  Begin oktober vlieg ik samen met een lieve vriendin naar Amerika om Palmer en Lake bij hun nieuwe personeel af te leveren. En daarmee komt er een eind aan een roerige kittentijd met veel zorgen in her begin, de onverwachte uitkomst dat Yari de vader van Jolie's jongens is en gelukkig ook heel veel vreugde en plezier met de kleintjes.

Dan wordt het weer even wat rustiger in Casa Jarinina.Maar heel lang gaat die rust wellicht niet duren. Ella is inmiddels krols geworden en brengt momenteel haar tijd samen met Yari door. Als dit samenzijn naar wens verloopt verwachten we begin november hun kittens. Maar zo ver is het nu nog lang niet.

Heidi mag over een paar weken van de pil, dan moet eerst Yari zijn 'uitgeschakeld' omdat hij zijn dochter niet mag dekken en Yari is me doorgaans te vlug af dus dat risico gaan we niet nemen :-)

 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie