Norton, het ga je goed!

Vandaag is het laatste kitten uit het nestje van Gitta en Oskar verhuisd. Met iets meer weemoed dan normaal heb ik mer ruim 22 weken afscheid van hem genomen. Hij krijgt het goed in Rotterdam, waar hij over een paar dagen gezelschap krijgt van een katervriendje dat vier dagen ouder is. Kan niet beter dus. Maar na zo'n lange tijd is het toch even extra slikken dat hij nu niet meer hier woont. Maar het is goed zo.

De katten hebben sinds gisteren een nieuwe klimpaal in de woonkamer, een hele mooie van De Kattenkrabpaal uit Tiel. Al tijdens het in elkaar zetten zaten ze er op en toen hij eenmaal stond waren alle ligplekjes in no time bezet. Een goede keus dus :) 

Ondertussen gaat het leven hier z'n gangetje. De rust was al een beetje teruggekeerd toen de meeste van Gitta's kittens waren verhuisd. Oskar en Jonna komen alweer een aantal weken allebei weer beneden en buiten dus ook hun leven is weer een beetje leuker geworden. Ik heb Jolie van de poezepil gehaald in de hoop dat ze binnenkort krols wordt. Dan gaan we het nog een keer proberen met haar en Oskar in de hoop dat ze deze keer wel zwanger wordt. Ik ben heel benieuwd hoe Jolie het doet als moeder. Ze vindt jongere katten nog steeds niet leuk maar de laatste weken lag ze op bed ineens met Norton te kroelen, dus er is hoop :-)

Met Jenna gaat het hier prima. Ze gedraagt zich alsof ze nooit ergens anders heeft gewoond. Ze struint door het hele huis, gaat lekker naar buiten en zorgt er op haar eigen manier voor dat ze niets te kort komt. Wanneer ik iets lekkers uitdeel en ze krijgt niet snel genoeg ook haar deel dan kijkt ze me aan met haar grote groene ogen en komt er een verbaasd "Mwaauww?" alsof ze wil zeggen "het is toch niet de bedoeling dat ik word overgeslagen?" En nee, dat is natuurlijk niet de bedoeling, Jennapoes krijgt ook een snoepje of een stukje rosbief, al naar gelang er op dat moment wordt uitgedeeld.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie