Forester's pagina

Ras: Noorse Boskat

Kleur: Rood met wit (NFO d 09)
Officiële naam: Jarinina's Old Forester
Geboortedatum: 8 december 2017
Herkomst: Forester werd in de woonkamer geboren, in een doos van Zooplus :) 
Status: Forester is op 6 juni 2018 gecastreerd

Testresultaten:
HCM/PKD: 
GSD IV: N/N
PKDef: N/N

Fiv/Felv: 

Stamboom: klik hier

Forester is een zoon van Jenna av Froskeland en Abidemi van Leviathan's Lair. Het was niet de bedoeling dat hij zou blijven. Maar een aantal weken na zijn geboorte begon hij te niezen. En wat de dierenarts en ik ook probeerden, het niezen ging niet over. Of het chronische niesziekte is, daarvoor is het nu nog te vroeg. Maar ik kon hem zo natuurlijk niet laten verhuizen en dus besloot ik dat Forester in de cattery bleef. En dat vind ik helemaal niet erg, want Forester is een ontwapenend lief mannetje dat het hier prima naar zijn zin heeft. Hopelijk wordt hij goede maatjes met Leica, die een maand jonger is en die eveneens in de cattery bleef.

Update juni 2018: Omdat Forester nog steeds niest moeten we er vanuit gaan dat hij dit zijn hele leven zal houden. Omdat tevens is geconstateerd dat hij een aangeboren knikje in zijn staart heeft, heb ik besloten om Forester te laten castreren en niet met hem te fokken.

Update november 2018: Forester is uitgegroeid tot een mooie jonge vent. En het niezen is zo goed als over. Sinds afgelopen voorjaar heb ik hem hiervoor geen medicatie meer hoeven geven. Dus hij is er grotendeels overheen gegroeid. Forester is een geweldige grote broer voor de kittens, hij speelt met ze, wast ze en ze mogen bij hem slapen. Hij is verder met iedereen vriendjes hier en bijna nooit uit zijn humeur. Kortom: Hij is een aanwinst voor de cattery.

Update juni 2023

Over Forester valt eigenlijk niet zo veel te vertellen. Dat wil niet zeggen dat we niet van hem genieten. Ons lief ventje is inmiddels ook alweer ruim 5 jaar. Ik vind het soms best jammer dat hij nooit papa is geworden. Forrie is een enorme lieverd en werpt zich regelmatig op als 'oom' voor dekittens die hier worden geboren. Hij speelt met ze en ze mogen tegen hem aan slapen. Nog altijd een lieve allemansvriend die geregeld zijn knuffels komt halen. 

Anderhalve week oud
1 maand oud
4 maanden oud

 

4 maanden oud
November 2018, 11 maanden oud    
December 2023