Tammy's pagina

Ras: Noorse Boskat
Kleur: Zwart (zilver?) tabby mackerel met wit (NFO n(s?) 09 23)
Officiële naam: Infinity De Lingen
Geboortedatum: 25 juli 2022
Herkomst: Tammy werd geboren bij Cattery De Lingen in Edingen, België

Status: Open
Testresultaten: 
GSD IV: N/N op basis van test ouders
PKDef: N/N op basis van DNA test

Stamboom: klik hier

Soms komt er zomaar een lief en bovendien knap meisje op je pad. Dat gebeurde met Tammy. Ze is gefokt door Filipe Miguel Reis Resende en woonde tot maart 2023 bij haar fokker in België. Om onveklaarbare rerdenen was er nog niemand in haar geïnteresseerd. Toen ik voor de zoveelste keer foto's voorbij zag komen op Facebook besloot ik de fokker te mailen. We waren het snel eens: Infinity zou naar cattery Jarinina verhuizen. Op een regenachtige dag in maart reed ik samen met fokker vriendin Franca Buyzer naar Edingen bij Brussel om haar op te halen.

Na een paar dagen waarin ze erg moest wennen kwam ze al snel los. Omdat ze een confrontatie met de groep nog spannend vond woonde ze de eerste weken boven. MAar al snel kon de deur van de kattenkamer open zodat ze meer bewegingsvrijheid kreeg en ook de andere katten vaker zag. Omdat ik Infinity een beetje ingewikkeld vond als roepnaam besloot ik om haar Tammy te noemen, naar country legende Tammy Wynette. We hopen in de toekomst op mooie kindjes van Tammy. Eerst mag ze lekker genieten van haar jonge jaren en verder uitgroeien tot een knappe dame.

Update juni 2023

Tammy is inmiddels helemaal ingeburgerd. Ze besloot op ene dag zelf dat ze naar beneden en ook naar buiten wilde. Ze staat haar mannetje en laat zich door niemand intimideren. Tammy werd in april voor het eerst krols en krijgt nu tijdelijk de poezenpil. Eind deze maand viert ze haar eerste verjaardag. 

De kittnfoto's zijn gemaakt door haar fokker, Filipe Miguel Dos Reis Resende

     
Tammy maart 2023 net in de cattery