Wynonna's pagina

Ras: Noorse Boskat
Kleur: Zwart schildpad smoke met wit (NFO fs 09)
Officiële naam: Jarinina's Wynonna Victoria
Geboortedatum: 26 juli 2020
Herkomst: Wynonna is in onze cattery geboren
Status: Open. Wynonna staat sinds 3 april 2023 weer op Suprelorin

Testresultaten:
HCM/PKD: Nog geen test, maar Wynonna komt uit gezonde lijnen
GSD IV: N/N via ouders
PKDef: N/N, getest door Langfords Lab, UK, december 2020

Stamboom: Klik hier voor de stamboom van Wynonna

Wynonna werd geboren uit het laatste nestje van Kirsti. Ze werd daarvoor gedekt door onze eigen kater Ticket Jr. De bevalling ging niet soepel en eindigde met een spoed keizersnede. Helaas overleefde alleen Wynonna, de andere twee kittens redden het niet. Toen Wynonna 4 weken oud was werd ze heel erg ziek. Samen met de dierenarts heb ik gevochten voor haar leven en ze redde het. Mijn taaie meid knokte zich door een pittige darminfectie heen en herstelde.

Nu, december 2020, is Wynonna uitgegroeid tot een aanhankelijke wervelwind, vol energie, super nieuwsgierig en bovenal ontzettend lief. Begin december ontrving ik het resultaat van de test op PKDef. Omdat mama Kirsti drager is, bestond de kans dat dit ook voor Wynonna zou gelden. Maar het muntje viel de goede kant op, Wynonna is geen drager. 

We gaan zien hoe ons meisje uitgroeit, hopelijk mag zij onze cattery in de toekomst ook een aantal mooie nestjes gaan geven.

Update januari 2021: Wynonna groeit uit tot een mooie jongedame. Een half jaar oud nu en ze wordt met de dag mooier. Ze is gelukkig nog net zo ondeugend als toen ze nog een baby was

Update april 2023: Wynonna heeft in november 2022 haar eerste nestje op de wereld gezet. Haar twee dochters zijn voorspoedig opgegroeid na een moeizame start. Omdat er even geen plannen zijn voor een voolgend nestje heeft Wynonna begin april opnieuw een Suprelorin staafje gekregen. 

2 weken oud

 

7 weken oud
December 2020
Wynonna mei 2021
5 weken oud
13 weken oud
Januari 2021
Wynonna mei 2021